Legg til produkt

Legge til nytt produkt

Gå til Min butikk og velg Produkter og Add New.

Velg mellom enkelt prdodukt («Simple Product») og et produkt med ulike varianter («Variable Product»). Merk av for nedlastbart («Downloadable») hvis det er et ikke-fysisk produkt som kunden skal laste ned, og virtuelt («Virtual») hvis det er en annen type ikke-fysisk produkt.

Skriv inn tittel og pris, og eventuelt salgspris hvis du har planlagt salg. Trykk «schedule» for å planlegge frem i tid.

Last opp minst ett bilde, men gjerne flere. Tenk gjerne litt gjennom hvordan du tar bildet – unngå å ta bilde i dårlig lys og omringet av rot. Gode bilder selger. Men du trenger ikke være helproff – et godt bilde er godt nok 🙂

Velg riktig kategori blant mulighetene. Finner du ikke en passende kategor, så send en e-post til fantasitorget.no@gmail.com og be om en ny kategori – det fikser vi 🙂

Skriv inn passende «tags». Dette er veldig spesifikke søkeord for produktet ditt. For eksempel hvis det er et maleri av et fjell-landskap kan kategori være «kunst», mens tag-er kan være ord som ‘fjell’, ‘fjord’, ‘norsk natur’, ‘blå himmel’, etc.

Skriv inn en kort beskrivelse av produktet – denne kommer helt først på produktsiden. Fyll deretter inn en detaljert beskrivelse. Husk å skrive alt relevant – mer informasjon er bedre enn mindre informasjon.

Under «Inventory» kan du sette lagerstatus, og hvis du vil at kunden kun skal kunne kjøpe 1 av dette produktet i en bestilling, kryller du av for «Sold Individually».

Variabelt produkt

For variable produkter kan du gi kunden valgmuligheter. For eksempel størrelsen på en lue eller lengden på et halskjede. Gå da til «attributes» og legg til en ny («add new»). Gi attributten et beskrivende navn (dette blir synlig på produktsiden) og skriv inn de mulige verdiene i «Value(s)». Skill hver verdi med | – for eksempel «S | M | L | XL», eller «kort | lang» som på eksempelbildet.

Gå så til «Variations» for å lage listen med muligheter som blir synlig for kunden. La «Default Form Values» stå slik den er, og under «Variations Bulk Options» velger du «Lag varianter fra alle attributter». Hvis du vil, så kan du klikke på den lille, blågrønne pila for hver variasjon og blant annet sette en annen pris eller endre på lagerstatus.

Nedlastbart produkt

Gå til «Downloadable» og skriv et navn og last opp fila du skal selge.

Skroll til toppen