Om Fantasitorget

Fantasitorget ble skapt en kald vinterdag i 2021. Jeg var arbeidssøker og hadde vært det i over et år. Det var svært overraskende for meg at jeg ikke hadde funnet meg jobb – jeg var blitt ferdig med doktorgraden min i eksperimentell partikkelfysikk året før, og jeg hadde forventet at jobbsøkerprosessen skulle gå en smule glattere. Men der satt jeg altså, uten jobb og med en hjerne som jobbet panisk både dag og natt. Hva skulle jeg ta meg til? Ville jeg få en jobb? (Spoiler: jeg fikk en jobb 🙂 ) Og ikke minst – Hva skal jeg gjøre om jeg blir ufør? Jeg har nemlig en kronisk migrene i stadig forverring. Men hjernen min altså, den duret og gikk kontinuerlig på høygir. Og plutselig, et sted i myriader av mer eller mindre sprø ideer så dukket Fantasitorget opp! Jeg skulle lage en portal på det store, norske internettet hvor kreative folk kunne selge sine fabelaktive kreasjoner. Så det gjorde jeg jo da, alt fra logo til tekst og kode. Og se – Fantasitorget er levende!

Håndlagde produkter utstråler kvalitet i alle aspekter (stort sett da, det kan fint finnes unntak 🙂 ). De lages fra start til slutt av samme person som virkelig ser produktet, og som ønsker å lage et flott produkt fordi dette er noe som personen elsker å jobbe med. Jeg oppfordrer alle de fine butikkene på Fantasitorget til å prise produktene sine høyt – de er verdt prisen og skaperen fortjener lønn! Jeg ønsker å oppfordre til å få ned det store forbruket i samfunnet og heller kjøpe dyrere produkter som du blir glad i og har i lang tid.

Hvis du selv har en skaperånd, så bli med som butikk her Åpne butikk – det er superlett, og du kan bare spørre meg om du lurer på noe.

Fantasitorget er i sterk vekst etter at det ble lansert helt på starten av 2022. Det fylles opp med flere flotte, håndlagde varer daglig og jeg er sikker på at du finner noe du liker her 🙂

Vennlig hilsen Vanja, Fantasitorgets skaper

Skroll til toppen